Contact

Contact ons

Middels de green button rechts onder in uw scherm kunt u contact met ons opnemen, met WhatsApp krijgt u het snelst reactie.

Zo kunt u ons vinden met tevens een impressie van onze omgeving :

Online invulformulier voor informatie & reservering

Bedankt voor de genomen moeite, hopelijk tot ziens !

Uw boeking bij ons betekend ook dat u een goede daad verricht, minimaal 10% gaat naar onderstaande charity activiteiten:

“HomeBaliHome heeft een groot voorliefde voor de
Indonesische Flora & Fauna.”

Daarom werken wij samen met 999 Borneo Travel, zij hebben 2 woonboten en een speedboot in Kumai liggen. De 999 gids laat u de rijkdom van de laatste regenwouden zien. 
De ware gids in het woud is de Orangutan, als één van onze nauwste verwanten, 98% identieke DNA met de mens, leert hij ons wat het regenwoud te bieden heeft en hoe wij de bossen duurzaam kunnen beheren. Bedreigd door uitsterving hebben de orangutan en zijn medebewoners onze hulp om als soort te overleven hard nodig!  

Daarnaast is Marcello Supusepa, co-founder van Happy Green Islands Foundation, zijn Molukse Roots is de oorsprong van het ontstaan van HGI, samen met 3 andere founders.
Als eerste uitdaging heeft HGI het Molukse eiland Saparua geadopteerd en diverse projecten op gebied van educatie en recycling opgezet voor jong en oud meer awareness te bieden. 
Daarnaast heeft Marcello namens HGI op Borneo educatie kennis gedeeld met de educatie directrice van OFI, die zij weer heeft geïntegreerd.

 

Een thuis tijdens de vakantie